9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

I-a dat cu bâta până l-a băgat în spital! Acum riscă să ajungă după gratii!

Este vorba de un bărbat din Teaca. Acesta, aflându-se pe o pășune, l-a lovit pe un altul, până acesta a ajuns la spital. Din cauza aceasta, bărbatul a fost reținut, la mai bine de jumătate de an de la comiterea faptei. Iar azi instanța va decide dacă ajunge după gratii.

În luna iulie a anului trecut, pe o pășune, un bărbat a fost lovit până a rămas aproape fără viață.

Acesta a ajuns la spital, având leziuni ce-i puneau viața în pericol. Mai mult, a avut nevoie de două luni de îngrijiri medicale.

Agresorul său a fost reținut ieri de polițiști. Iar instanța va decide azi dacă îl trimite după gratii pentru următoarele 30 de zile.

”La data de 6 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Teaca, pe care îl cercetează pentru vătămare corporală. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în data de 24 iulie 2019, în timp ce se afla pe o pășune situată în comuna Teaca, bărbatul de 32 de ani l-ar fi lovit cu o bâtă pe un altul, în vârstă de 40 de ani, din Pinticu, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 64-65 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie a viaţa. În cursul zilei de astăzi, bărbatul din Teaca va fi prezentat Judecătoriei Bistrița, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă de către polițiștii Secției 1” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

Foto – arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...