2.4 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

VIDEO: Bistrițenii, SPERIAȚI! Ce e cu avioanele și elicopterele Forțelor Aeriene ce zboară deasupra orașului

Sunetele de avioane și elicoptere au speriat bistrițenii. Deasupra orașului au survolat aparate de zbor ale Forțelor Aeriene. CE e cu ele:

Sunete ciudate în această amiază, la Bistrița! Orașul a fost survolat de avioane și elicoptere ale Forțelor Aeriene. La vederea lor, și la zgomotul produs, bistrițenii s-au panicat.

Oare ce să fie?

De ce sună așa tare?

Sunt de la armată?

Ne-am speriat!” au fost doar câteva din mesajele transmise pe adresa redacției.

Survolarea elicopterelor și avioanelor nu e însă motiv de speriat. Acestea au fost doar niște demonstrații pentru campania de promovare a cursurilor de aviație din cadrul Forțelor Aeriene Române.

„Vă informăm că în perioada 04 – 07.02.2020 Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în următoarele municipii: Oradea, Satu Mare, Zalău, Bistrița. Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:
        Oradea – 04 februarie, începând cu ora 11.00, la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”;
        Satu Mare  – 05 februarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național „Ioan Slavici”;
        Zalău – 06 februarie, începând cu ora 12.00, la Cercul Militar Zalău, Sala mare de festivități;
        Bistrița – 07 februarie, începând cu ora 11.00, la Centrul Cultural „Dacia”. 
În cadrul evenimentului elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri, Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene. La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile” transmit aceștia.

[arve url=”https://youtu.be/6zelyUv_fKg” /]

Video – Denisa Raucescu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.