19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: SURPRIZĂ culinară de proporții, pentru angajații spitalului, de la Chef Nina

„Acum vreo două, trei săptămâni mi-am promis că dacă nu suntem bolnavi, voi găti, de Florii, ceva special pentru angajații spitalului!”, a povestit Nina Rus. Și s-a ținut de cuvânt. De dimineață de la 05:00 a tot gătit și i-a surprins pe cei ce luptă în primia linie împotriva COVID-19.

Sute de păstrăvi au fost pregătiți de ieri după-masă, iar azi, la 05:00, a început munca.

Am fost doar eu și o angajată. De vreo două-trei săptămâni mi-am propus, dacă nu suntem bolnavi, să gătesc pentru angajații spitalului. Așa că azi am pregătit, de dimineață bună”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin din Romuli.

Fiind dezlegarea la pește, păstrăvul a putut avea loc de cinste în farfuria angajaților Spitalului Județean de Urgență.

„Am făcut 180 de porții de ciorbă de păstrăv. Și felul doi a fost păstrăv file, cu mămăligă, și în loc de sos de usturoi am făcut sos fresh de mărar și pătrunjel. Adela Modoran, șefa bucătăriei spitalului, a fost extrem de încântată când a văzut că le-am dus pâine proaspătă, de casă. Că am făcut și pâine”, a mai spus chef Nina.

Bucuria a fost peste măsură pentru eroii ce luptă în prima linie împotriva COVID-19.

[arve url=”https://youtu.be/jnrFOhNBmio” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: