13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

DOLIU la Ambulanță: Le-a murit un coleg alături de care au salvat vieți timp de aproape două decenii

Momente grele pentru angajații Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița Năsăud. Un coleg de la substația Năsăud a decedat azi. „Aproape 20 de ani ne-a fost coleg. Am fi vrut să mai rămână în viață”, a spus cu tristețe Annabella Muzsi, managerul SAJ BN.

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice, după o luptă cu o necruțătoare și lungă boală, a celui care a fost colegul nostru de aproape 20 de ani, în Substația Năsăud, amb.LUNG VIOREL. Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace, iar familia îndoliată să o mângâie Dumnezeu și să le poarte de grijă! Drum lin către Lumină, Viorel…”, e mesajul ce a apărut pe pagina Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Bărbatul nu mai activa de câteva luni în cadrul SQAJ BN, din cauza bolii.

„S-a retras, încă înainte să înceapă situația asta cu coronavirusul. A lucrat alături de noi din septembrie 2001. Nu a mai putut, din cauza bolii. Deși știam că e grav, speram că o să meargă spre bine. Am mai fi vrut să rămână printre noi, să rămână în viață”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro,  Annabella Muzsi, managerul SAJ BN.

În septembrie ar fi împlinit 62 de ani. A lucrat, efectiv, la noi, timp de 18 ani. El a lucrat la substația din Năsăud, în compartimentul de urgență și transport medical asistat. De aproape 3 ani de zile a fost diagnosticat cu cancer. O perioadă a fost mai bine, dar apoi a recidivat. El s-a restras la final de 2019, atunci s-a pensionat. A fost un om extraordinar. Te puteai baza pe el. Un om la locul lui și dedicat. Eu îl știu de 13 ani de când lucrez, și întotdeauna a fost un om pe care te puteai baza”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul tehnic al SAJ BN, Vasile Croitor.

Slujba de înmormântare va avea loc mâine.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei și întregului colectiv al Serviciului Județeaan de Ambulanță Bistrița Năsăud!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: