19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

EXTRA: Înghețata bună de la Gelateria Aniela, de astăzi, pe Pietonal…!

Vești excelente pentru toți cei care iubesc înghețata Aniela! Astăzi, la ora 13.00, se redeschide Gelateria Aniela de pe pietonal!

Dacă faceți o plimbare prin centru și traversați pietonalul – aveți onoarea să vă delectați din nou cu preparatele speciale, cu gusturi inedite, de la Gelateria Aniela!

Spre bucuria tuturor, azi, de la ora 13, se deschide și chioșcul de pe pietonal. Printre specialitățile cu care și-au cucerit deja admiratori veți regăsi înghețata de caramel sărat, nucă de cocos, mango, fistic sau nucă. Nu vor lipsi nici clasicele înghețate de fructe de pădure, vanilie sau ciocolată…!

Aceeași înghețată gustoasă se găsește și în localurile de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, lângă Piața Unirii, sau pe Calea Moldovei. 

ANIELA: Surprize dulci și răcoroase pe Pietonal!

Torturile de înghețată ale Anielei…O nebunie dulce…

Frații Bachiș păstrează în familie, de 50 de ani, secretul celei mai faimoase și iubite înghețate din oraș! L-au spus doar Anielei, cea care duce tradiția familiei mai departe…

Ieșiți la plimbare! Treceți pe la Gelateria Aniela și savurați gustul libertății din preparatele lor:

ANIELA surprinde iar: Cafea, prăjituri și specialități cu înghețată, într-o locație de vis, în inima Bistriței!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: