15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

EXTRA: Înghețata bună de la Gelateria Aniela, de astăzi, pe Pietonal…!

Vești excelente pentru toți cei care iubesc înghețata Aniela! Astăzi, la ora 13.00, se redeschide Gelateria Aniela de pe pietonal!

Dacă faceți o plimbare prin centru și traversați pietonalul – aveți onoarea să vă delectați din nou cu preparatele speciale, cu gusturi inedite, de la Gelateria Aniela!

Spre bucuria tuturor, azi, de la ora 13, se deschide și chioșcul de pe pietonal. Printre specialitățile cu care și-au cucerit deja admiratori veți regăsi înghețata de caramel sărat, nucă de cocos, mango, fistic sau nucă. Nu vor lipsi nici clasicele înghețate de fructe de pădure, vanilie sau ciocolată…!

Aceeași înghețată gustoasă se găsește și în localurile de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, lângă Piața Unirii, sau pe Calea Moldovei. 

ANIELA: Surprize dulci și răcoroase pe Pietonal!

Torturile de înghețată ale Anielei…O nebunie dulce…

Frații Bachiș păstrează în familie, de 50 de ani, secretul celei mai faimoase și iubite înghețate din oraș! L-au spus doar Anielei, cea care duce tradiția familiei mai departe…

Ieșiți la plimbare! Treceți pe la Gelateria Aniela și savurați gustul libertății din preparatele lor:

ANIELA surprinde iar: Cafea, prăjituri și specialități cu înghețată, într-o locație de vis, în inima Bistriței!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.