21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: O invitație / provocare pentru orășeni, cosași pricepuți, energici sau firavi…

Indiferent dacă esți țăran sau orășean, cos obișnuit sau începător absolut, o bestie de putere sau mai degrabă firav, plin de energie sau ușor de obosit – hai să facem fân…! La o clacă de vară!” Cam așa sună provocarea lansată de belgienii de la ferma Ermitaj Malin.

O neobișnuită invitație la aventură și voluntariat a fost recent lansată de cei care se ocupă de ferma Ermitaj Malin

Anul acesta au decis să lase deoparte tractorul, pentru a se baza mai mult pe forța comunității și pe colaborare! „Toți împreună împărtășim, învățăm, sărbătorim. Principalul obiectiv este să facem fân, să asigurăm mâncare pentru măgarii noștri, în iarna următoare” – au anunțat gazdele.

Așadar toți cei care își doresc o aventură, dar pot să dea și o mână de ajutor la cosit și strâns fânul – sunt invitați și așteptați la ferma Ermitaj Malin, în apropiere de Beclean.

Inițiatorii evenimentului anunță că va fi timp din belșug pentru diverse și distractive activități. E treabă multă de făcut într-o fermă – începând de la curățenie, grădinărit, gătit și până la cules de plante… Important este doar să vrei să dai o mână de ajutor. Pregătirea mesei sau întreținerea zonelor comune va fi gestionată zilnic și distribuită în mod egal fiecărui participant. 

Cine se încumetă…?!

Dacă vremea o va permite, claca de vară va avea loc în weekendul 18-19 iulie. Dar se poate continua și după această dată, anunță organizatorii.

Avem un număr limitat de paturi disponibile în dormitor. Doar unul din două va fi ocupat, pentru a respecta măsurile de distanțare socială. Deci esți invitat să-ți iei cortul, dacă ai unul! Nu ezita să iei unelte cu tine, dacă ai posibilitatea (coasă, motocoasă, greblă, furcă)”, anunță organizatorii. 

De asemenea, bine ar fi să aveți la îndemână o chitară, o muzicuță sau chiar o vioară… Serile vor fi animate de muzică aici, iar instrume 

Cei care se încumetă să ia la parte la această aventură trebuie să-și anunțe intenția și data preconizată la adresa de e-mail [email protected]

Impresii despre cum decurg lucrurile la Ermitaj Malin puteți reciti și accesând linkul de mai jos:

FOTO: Au regăsit în Bistrița-Năsăud tot ce Belgia nu le-a putut oferi. O zi la ferma ecologică din Malin

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: