12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Competiția prin munți Via Maria Theresia nu va mai avea loc anul acesta

Asociația Tășuleasa Social, organizatoarea maratonului Via Maria Theresia a anunțat că competiția nu va mai avea loc anul acesta. Potrivit organizatorilor s-a luat această decizie din cauza numărului mare de cazuri de îmbolnăviri cu Coronavirus.

În urmă cu ceva timp, Tibi Ușeriu, unul dintre organizatorii maratonului deja cu tradiție, Via Maria Theresia, anunța că va face tot ce poate să ducă mai departe această competiție.

Se pare că numărul tot mai mare de îmbolnăviri cu Coronavirus i-a determinat pe organizatori să se răzgândească și să renunțe la ediția din acest an.

„Ne-am fi dorit mult să dăm drumul la înscrieri pentru competiția noastră de tradiție- Via Maria Theresia. Dar datorită accentuării curbei de Coronavirus din ultima perioadă și pentru că nu dorim să punem viața nimănui în pericol, am hotărât să anulăm acest eveniment. Anul trecut, când am adunat sute de voluntari și în jur de 850 de participanți nu ne-am fi putut imagina că asemenea cifre ar putea naște nostalgii, doar după 10 luni de zile. Asta e, ne resemnăm, dar nu încetăm să sperăm că vom ieși de aici mai realiști, mai mulțumitori. Cum numărul îmbolnăvirilor crește azi în România, credem că este mai înțelept să ne exersăm și noi răbdarea. Mai bine ne antrenăm individual, care pe unde, păstrându-ne în formă pentru ediția de anul viitor. Amânăm deci VMT în acest an, cu toate regretele de rigoare, dorindu-vă tuturor înțelepciune, sănătate și mai ales, energia de a visa mai departe într-o revedere cât mai rapidă. La start, normal”, a fost mesajul transmis de organizatori, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Foto: Arhivă Via Maria Theresia.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: