13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

A vrut să taie cu securea un par pentru o claie de fân și s-a electrocutat

Un bărbat din Năsăud a ajuns astăzi la spital după ce s-a electrocutat. Bărbatul ar fi vrut să taie cu securea un par pentru o claie de fân, dar a atins firele electrice și s-a curentat. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.

Un apel la 112 a anunțat că un bărbat s-a electrocutat în Gersa în timp ce desfășura munci agricole. Acesta ar fi vrut să taie cu securea un par pentru o claie de fân și ar fi atins firele electrice și s-a electrocutat.

„Conform primelor verificări, un bărbat de 54 de ani, din Năsăud, în timp ce desfășura munci agricole pe un teren situat pe raza localității Gersa, ar fi încercat să taie un păr și ar fi atins firele electrice, fiind astfel electrocutat”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din Rebrișoara continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Foto @ Ilustrativ

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: