11.5 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Vești bune: un liceu din județ primește 175.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, pentru dezvoltare

Liceul Tehnologic Agricol Beclean a primit o finanțare de 175.000 de lei de la Ministerul Agriculturii. Banii vor fi folosiți pentru îmbunătățirea bazei material și perfecționarea cadrelor didactice.

Ministerul Agriculturii finanțează Liceul Tehnologic Agricol din Beclean cu 175.000 de lei, sumă care se va folosi pentru perfecționarea cadrelor didactice, precum și pentru îmbunătățirea bazei materiale. Proiectul se va derula pe 3 ani, iar aceasta este prima etapă.

56 de licee tehnologice, cu profil preponderent agricol, din țară vor fi sponsorizate de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Pe listă mai regăsim și Liceul Tehnologic Agricol Bistrița. Pentru anul 2020 s-au alocat 10 milioane de lei pentru susținerea liceelor.

„Susținerea financiară, prevăzută în contractul de finanțare, se realizează în baza unui Program anual de investiții specifice activității de învățământ în domeniul agriculturii. Programul de investiții specifice pentru anul 2020 a fost elaborat în funcție de necesitățile fiecărui liceu agricol și aprobat de către MADR, iar finanțarea se asigură de la bugetul de stat către bugetele locale, prin bugetul MADR”, precizează Ministerul Agriculturii, într-un comunicat de presă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: