7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

MUMIA unei pisici descoperite în zidul unei case din Bistrița va fi scoasă la licitație, în Londra!

Mumia unei pisici descoperite în zidul unei case din Bistrița construite în 1921 va fi vedeta unei licitații în Londra – scrie The Sun.

Conform The Sun, o pisică mumificată a fost descoperită într-o casă din Bistrița – orașul menționat și în faimosul roman gotic Dracula, scris de Bram Stoker în 1897. Se așteaptă ca mumia pisicii să fie vândută la licitație cu 1.200 de lire.

Se obișnuia încă de demult ca în zidurile caselor din Europa să fie îngropate rămășițele unor pisici. Nu de alta, dar se credea că ele au un al șaselea simț și că ar putea alunga spiritele rele.

The Sun mai precizează că Jim Spencer, coordonatorul licitație, preconizează că nu va duce lipsă de cumpărători, mai ales că se apropie și Halloween-ul.

Acesta a mai subliniat că era ceva obișnuit în nordul Europei, în insulele britanice sau chiar America de Nord ca proprietarii să ascundă cadavre ale unor pisici, ca să protejeze casa de spiritele rele sau să aducă noroc.

Cadavrul pisicii a fost descoperit de un artist de 40 de ani din Bistrița, în casa străbunicii sale – construită în parc în 1921.

Făceam curățenie prin pivniță, când am observat o spărtură într-un perete și am decis să îndepărtăm cărămizile, ca să vedem ce este în spatele lor… Am crezut că vom găsi ceva cameră secretă…”, povestește artistul. 

Întreaga poveste poată fi citită AICI

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...