2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

MUMIA unei pisici descoperite în zidul unei case din Bistrița va fi scoasă la licitație, în Londra!

Mumia unei pisici descoperite în zidul unei case din Bistrița construite în 1921 va fi vedeta unei licitații în Londra – scrie The Sun.

Conform The Sun, o pisică mumificată a fost descoperită într-o casă din Bistrița – orașul menționat și în faimosul roman gotic Dracula, scris de Bram Stoker în 1897. Se așteaptă ca mumia pisicii să fie vândută la licitație cu 1.200 de lire.

Se obișnuia încă de demult ca în zidurile caselor din Europa să fie îngropate rămășițele unor pisici. Nu de alta, dar se credea că ele au un al șaselea simț și că ar putea alunga spiritele rele.

The Sun mai precizează că Jim Spencer, coordonatorul licitație, preconizează că nu va duce lipsă de cumpărători, mai ales că se apropie și Halloween-ul.

Acesta a mai subliniat că era ceva obișnuit în nordul Europei, în insulele britanice sau chiar America de Nord ca proprietarii să ascundă cadavre ale unor pisici, ca să protejeze casa de spiritele rele sau să aducă noroc.

Cadavrul pisicii a fost descoperit de un artist de 40 de ani din Bistrița, în casa străbunicii sale – construită în parc în 1921.

Făceam curățenie prin pivniță, când am observat o spărtură într-un perete și am decis să îndepărtăm cărămizile, ca să vedem ce este în spatele lor… Am crezut că vom găsi ceva cameră secretă…”, povestește artistul. 

Întreaga poveste poată fi citită AICI

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.