-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Vești bune: un liceu din județ primește 175.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, pentru dezvoltare

Liceul Tehnologic Agricol Beclean a primit o finanțare de 175.000 de lei de la Ministerul Agriculturii. Banii vor fi folosiți pentru îmbunătățirea bazei material și perfecționarea cadrelor didactice.

Ministerul Agriculturii finanțează Liceul Tehnologic Agricol din Beclean cu 175.000 de lei, sumă care se va folosi pentru perfecționarea cadrelor didactice, precum și pentru îmbunătățirea bazei materiale. Proiectul se va derula pe 3 ani, iar aceasta este prima etapă.

56 de licee tehnologice, cu profil preponderent agricol, din țară vor fi sponsorizate de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Pe listă mai regăsim și Liceul Tehnologic Agricol Bistrița. Pentru anul 2020 s-au alocat 10 milioane de lei pentru susținerea liceelor.

„Susținerea financiară, prevăzută în contractul de finanțare, se realizează în baza unui Program anual de investiții specifice activității de învățământ în domeniul agriculturii. Programul de investiții specifice pentru anul 2020 a fost elaborat în funcție de necesitățile fiecărui liceu agricol și aprobat de către MADR, iar finanțarea se asigură de la bugetul de stat către bugetele locale, prin bugetul MADR”, precizează Ministerul Agriculturii, într-un comunicat de presă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...