10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Vești bune: un liceu din județ primește 175.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, pentru dezvoltare

Liceul Tehnologic Agricol Beclean a primit o finanțare de 175.000 de lei de la Ministerul Agriculturii. Banii vor fi folosiți pentru îmbunătățirea bazei material și perfecționarea cadrelor didactice.

Ministerul Agriculturii finanțează Liceul Tehnologic Agricol din Beclean cu 175.000 de lei, sumă care se va folosi pentru perfecționarea cadrelor didactice, precum și pentru îmbunătățirea bazei materiale. Proiectul se va derula pe 3 ani, iar aceasta este prima etapă.

56 de licee tehnologice, cu profil preponderent agricol, din țară vor fi sponsorizate de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Pe listă mai regăsim și Liceul Tehnologic Agricol Bistrița. Pentru anul 2020 s-au alocat 10 milioane de lei pentru susținerea liceelor.

„Susținerea financiară, prevăzută în contractul de finanțare, se realizează în baza unui Program anual de investiții specifice activității de învățământ în domeniul agriculturii. Programul de investiții specifice pentru anul 2020 a fost elaborat în funcție de necesitățile fiecărui liceu agricol și aprobat de către MADR, iar finanțarea se asigură de la bugetul de stat către bugetele locale, prin bugetul MADR”, precizează Ministerul Agriculturii, într-un comunicat de presă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...