16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

LISTA actualizată a statelor din care cei ce vin în România, intră obligatoriu în carantină

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor cu risc. Astfel, cei ce vin în România, din una dintre acele țări, au obligația de a sta 14 zile în carantină. Există însă și o excepție:

Numărul cazurilor de COVID 19 este în continuă creștere, atât pe plan local, național cât și global. Astfel, unele țări au un risc epidemiologic crescut.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat.

Cei care vin în România din aceste țări, au obligația de a sta în carantină pentru 14 zile.

Bulgaria s-a ”alăturat” ultimei liste întocmite de CNSU. Alte țări incluse sunt Andorra, Belgia, Cehia, Luxemburg, Polinezia Franceză, Slovenia, Armenia, Elveția, Liechtenstein, Franța, Olanda, Croația, Georgia, Guam, Slovacia, Polonia, Spania, Bosnia și Herzegovina, Austria, Muntenegru, San Marino, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Macedonia de Nord, Argentina, Gibraltar, Malta, Iordania și Ungaria.

 

Există și excepție de la regulă!

Cei care vin din aceste țări și stau în România mai puțin de 3 zile pot evita carantina, dacă au un test COVID negativ făcut cu cel mult 48 de ore înainte.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: