14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița, implicat într-o sărbătoare europeană

Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița a fost implicat recent într-un eveniment european special: aici s-a celebrat Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale.

Liceul Tehnologic Agricol Bistrița a organizat recent o întâlnire online focalizată pe Formarea profesională la standarde europene prin proiecte Erasmus VET”. Aici s-a celebrat astfel – alături de restul Europei și de ANPCDEFP – ediția a-Va a Săptămânii Europeane a Competențelor Profesionale.

La evenimentul online au participat elevii din grupul țintă al proiectelor Erasmus implementate de Liceul Tehnologic Agricol Bistrița, alături de cadrele didactice, părinții elevilor, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud, dar și reprezentanții organizațiilor partenere din Spania și Portugalia (ConsUE Portugal).

Scopul întâlnirii a fost acela de a marca ediției a-Va a Săptămânii Europeane a Competențelor Profesionale prin activități de promovare și diseminare proiectelor Erasmus derulate de Liceul T Agricol sau în curs de implementare.

Elevii implicați în proiectele Erasmus ale liceului au avut ocazia să își spună „povestea lor Erasmus” despre participarea la un astfel de program. Ei au împărtășit și celorlalți prezenți din experiența lor.

S-au prezentat aspecte legate de formarea profesională, de stagiile de practică desfășurate și rezultatele obținute în ceea ce priveste formarea profesionala a elevilor prin intermediul proiectelor Erasmus+ VET – a transmis profesoara Simona Maria Belea, responsabilul de proiecte al Liceul Tehnologic Agricol Bistrița. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: