12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO: Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița, implicat într-o sărbătoare europeană

Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița a fost implicat recent într-un eveniment european special: aici s-a celebrat Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale.

Liceul Tehnologic Agricol Bistrița a organizat recent o întâlnire online focalizată pe Formarea profesională la standarde europene prin proiecte Erasmus VET”. Aici s-a celebrat astfel – alături de restul Europei și de ANPCDEFP – ediția a-Va a Săptămânii Europeane a Competențelor Profesionale.

La evenimentul online au participat elevii din grupul țintă al proiectelor Erasmus implementate de Liceul Tehnologic Agricol Bistrița, alături de cadrele didactice, părinții elevilor, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud, dar și reprezentanții organizațiilor partenere din Spania și Portugalia (ConsUE Portugal).

Scopul întâlnirii a fost acela de a marca ediției a-Va a Săptămânii Europeane a Competențelor Profesionale prin activități de promovare și diseminare proiectelor Erasmus derulate de Liceul T Agricol sau în curs de implementare.

Elevii implicați în proiectele Erasmus ale liceului au avut ocazia să își spună „povestea lor Erasmus” despre participarea la un astfel de program. Ei au împărtășit și celorlalți prezenți din experiența lor.

S-au prezentat aspecte legate de formarea profesională, de stagiile de practică desfășurate și rezultatele obținute în ceea ce priveste formarea profesionala a elevilor prin intermediul proiectelor Erasmus+ VET – a transmis profesoara Simona Maria Belea, responsabilul de proiecte al Liceul Tehnologic Agricol Bistrița. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.