13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Rostul de dimineață: Numai la noi se poate asfalta direct cu gropi… Recunoștință veșnică partidelor! Sau autorităților

În anul de grație 2020, anumite străzi din Bistrița arată mai rău ca la țară. Sau cel puțin asta cred locuitorii care își duc veacurile între gunoaie și gropi, nu departe de centrul orașului. Exasperați, oamenii au transmis – acum, în prag de An Nou – mesaje de recunoștință…

Mesaje pline de recunoștință către autorități, foști și actuali primari sau entități precum Supercom, au început să curgă în prag de An Nou, din partea unor bistrițeni.

Este vorba despre cei care locuiesc pe Valea Căstăilor – o stradă care face legătura cu centura Bistriței și care așteaptă să primească asfalt de ani de zile…

Strada Valea Căstăilor 2020. Stradă aflată pe domeniul public.

Aceasta stradă este legată de centura Bistriței și este în proiect de asfaltare de 10 ani…! Mulțumiri autorităților pentru implicare…!”, a transmis Bogdan Bora.

Mesajul este însoțit și de câteva fotografii sugestive, la care cei din zonă au comentat, subliniind că e vorba de un tip inedit de asfaltare! „Aici se asfaltează direct cu gropi…!”, a remarcat unul dintre bistrițeni.  

În fața unei asemenea situații, ne declarăm și noi învinși. Un ultim – firav gând de încurajare: „Speranța moare ultima… Poate curând, se va rezolva și problema voastră…”  

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: