21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: SUPER OFERTĂ la Modelzo: 1 + 1 GRATIS!

Vine, vine primăvara…cu oferte la Modelzo! Scapă de hainele de iarnă și reînnoiește-ți garderoba cu piese vestimentare unicat, ce aduc a primăvară. La Modelzo ai și o ofertă de nerefuzat: la un produs achiziționat, unul îl primești GRATIS! Și ai sute de modele dintre care să alegi…

Iarna s-a dus și primăvara își face încet simțită prezența. Așa că schimbăm și hainele sumbre și greoaie cu ceva mai vioi, plin de viață, colorat și care să ne dea o stare de bine, de câte ori le îmbrăcăm.

Iar pentru ca piesele vestimentare să fie unicate, parcă ”croite special” pentru noi, și bineînțeles, calitative, ne putem reînnoi garderoba de primăvară trecând pe la Modelzo.

Astfel, outfit-ul primăverii anului 2021 ni-l putem compune din piese vestimentare unice de la Pinko, Mangano, Frankie Morello, Pierre Balmain, Billionaire, Zegna (costume), Cavalii, Rinascimiento, Maricano, Denny Rose, Nanette, Moschino, Elisabeta Franchi, Francesca Conoci, Philipp Plein, Casadei, YSL, Gucci, etc.

 

Iar pentru că e luna Martie- luna cadourilor- la Modelzo găsim și o ofertă de nerefuzat: la o piesă vestimentară cumpărată, UNA o primim GRATIS. Oferta e valabilă și pentru domni, nu doar pentru doamne!

 

Dă o fugă la Modelzo, în Piața Mică, pe str. Albert Berger, nr. 2, și bucură-te de primăvară în haine noi! La ofertă: UNU + UNU GRATIS! Ai zeci de combinații pe care le poți face, mai ales că primșeti și piese gratis…

 

Magazinul îl găsești deschis de luni până vineri, între orele 11.00- 19.00 și sâmbăta de la ora 12.00 la 18.00.

[arve url=”https://youtu.be/rRv_4icstlg” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: