7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Focarul de Covid-19 de la Spitalul Județean a ajuns la 27 de bolnavi infectați

În total, 27 de persoane internate în Secția de Interne a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost infectați cu Covid-19. Dintre acestea, doar 13 au mai rămas internate, fiind transferate în Secția Covid. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu este în stare gravă.

Numărul persoanelor internate în Secția de Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență infectate cu Covid-19 a ajuns la 27, precizează purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Florin Lazăr.

Potrivit acestuia, din cele 27 de persoane depistate cu temutul virus, doar 13 au mai rămas internate fiind transferate la Secția Boli Infecțioase – Covid. Niciuna dintre aceste persoane nu se află în stare gravă necesitând transferul la Terapie Intensivă.

Se pare că totul a pornit de la doi pacienți internați la Interne, care în primă fază au avut rezultat negativ, însă după o câteva zile au început să aibă simptome specifice și la retestare a rezultat faptul că sunt infectați cu Covid.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: