10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: Poiana Ciucaș, o oază de relaxare și grătăreală, în Pădurea Schullerwald!

Primăvara se instalează încet, încet! Iar weekendurile vrem să le petrecem relaxându-ne în aer liber!  La doi pași de centrul orașului, în Pădurea Schullerwald, cei de la Ciucaș au amenajat o poiană, o oază de relaxare și grătăreală!

Anul trecut, primăvara am ”admirat-o„ de la ferestre, sau d epe balcon, fiind în plină stare de urgență. Anul acesta în schimb, profităm de fiecare moment liber pentru a neconecta cu natura.

Bistrițenii, chiar dacă au ”ora de stingere” destul de devreme în weekend, au, la doi pași de centrul orașului…o oază de relaxare.

În Pădurea Schullerwald, cei de la Ciucaș au amenajat o Poiană, o oază de relaxare și grătăreală, sau de stat frumos la picnic cu cei dragi.

Mai exact, pe lângă grătarele și mesele deja existente în zonă, cei e la Ciucaș au mai amplasat șapte grătare și 14 mese duble.

Astfel, cei ce aleg să inspire aerul curat de pădure, se pot plimba prin Pădurea Tineretului din Bistrița, și apoi, pot poposi la un pahar de suc sau un mic, la ”întoarcerea” spre mașină.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: