22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Să râdem pe sub mască! Bistrițeanul.ro premiază cele mai haioase comentarii

Pentru că știm că avem cei mai inteligenți și amuzanți cititori, vrem să premiem cele mai mișto comentarii. Așadar, săptămânal vom premia cele mai inspirate comentarii cu o mască personalizată cu Bistrițeanul.ro, tratată cu sistemul elvețian Hi Q Block, care protejează inclusiv împotriva coronavirusului.

Liber la imaginație și comentarii pertinente! Bistrițeanul.ro premiază cele mai mișto comentarii lăsate la știrile postate pe pagina de Facebook a ziarului sau direct la secțiunea de comentarii a site-ului.

Săptămânal vom premia cele mai inspirate sau haioase comentarii lăsate la articolele noastre, cu măști textile reutilizabile, cu Bistrițeanul.ro. Măștile sunt oferite de partenerii noștri de la printcenter.ro, primii care au introdus pe piața românească măștile tratate cu soluția elvețienilor – Hi Q Block.

Și ca să vă dăm un imbold de creativitate și inspirație vă spunem doar că măștile textile oferite au la bază o tehnologie inovativă care reglează temperatura corpului. Acestea oferă și protecție antibacteriană îndelungată, adică, pe românește, țin Covid-ul la distanță.

Primele două măști merg la Alexandra Cremine și Cornel Andrecuț, pentru comentariile: „În loc de staroste vine asistenta” și „Parcă le aud pe asistente: „Azi nu intru în tură, că am nuntă”, de la articolul Faci nuntă, botez sau petreci? DOAR dacă ai și o asistentă la eveniment!

Îl rugăm să ne contacteze pe What`s App, la numărul de telefon 0722.480.707, pentru a intra în posesia măștilor personalizate care țin și Covid-ul la distanță.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Va rog sa îi acordați premiul doamnei Otilia Rapan îl merită pe deplin! Masca o sa ii prindă bine în perioada următoare sa se ascundă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: