12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

AJUTĂM? Doi adolescenți au rămas fără mamă! Și mai au atâtea nevoi…

Un caz social aparte la Livezile, unde doi adolescenți au rămas BRUSC fără mamă. Tatăl lucrează cu ziua prin sat, iar unul dintre băieți a fost nevoit să-și asume „rolul mamei”. Celălalt are și probleme de sănătate. Îi ajutăm?

Un caz dureros, la Livezile, unde o femeie a murit brusc, acum o lună. În urma ei a rămas soțul și cei doi băieți de 16 și 17 ani.

Bărbatul lucrează cu ziua, prin sat. Ea se ocupa de zarzavaturi și legume pe care le aduna din grădină și le vindea la piață. Acum, de acest lucru se ocupă băiatul de 17 ani.

Cel de 16 ani are o problemă la ochi și un mic retard.

Amândoi băieții au fost nevoiți să renunțe la școală, și să se ocupe de gospodărie. Mai ales că tatăl este total debusolat după moartea soției lui.

Cazul a ajuns la urechile voluntarilor de la Salvatorii Sufletelor Nimănui. Aceștia au făcut publică drama celor trei și solicită ajutor tuturor celor care doresc să se implice.

Au nevoie de un frigider

Au nevoie de un calculator!

Au nevoie de un dulap dublu!

Merg la școală când și când. Sunt la școala Sfânta Maria din oraș, dar din cauza transportului nu mai pot veni zilnic. Prețul unui bilet e undeva la 10 lei dus-întors. Doamna profesoară care m-a rugat să ajutăm și acest caz a spus că face tot posibilul ca acești copii să termine școala, dar pentru asta e nevoie și de ajutor din exterior. Așadar, dacă e cineva dispus să plătească transportul școlar, vom fi recunoscători”, au scris bistrițenii cu inimă mare, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: