4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

AJUTĂM? Doi adolescenți au rămas fără mamă! Și mai au atâtea nevoi…

Un caz social aparte la Livezile, unde doi adolescenți au rămas BRUSC fără mamă. Tatăl lucrează cu ziua prin sat, iar unul dintre băieți a fost nevoit să-și asume „rolul mamei”. Celălalt are și probleme de sănătate. Îi ajutăm?

Un caz dureros, la Livezile, unde o femeie a murit brusc, acum o lună. În urma ei a rămas soțul și cei doi băieți de 16 și 17 ani.

Bărbatul lucrează cu ziua, prin sat. Ea se ocupa de zarzavaturi și legume pe care le aduna din grădină și le vindea la piață. Acum, de acest lucru se ocupă băiatul de 17 ani.

Cel de 16 ani are o problemă la ochi și un mic retard.

Amândoi băieții au fost nevoiți să renunțe la școală, și să se ocupe de gospodărie. Mai ales că tatăl este total debusolat după moartea soției lui.

Cazul a ajuns la urechile voluntarilor de la Salvatorii Sufletelor Nimănui. Aceștia au făcut publică drama celor trei și solicită ajutor tuturor celor care doresc să se implice.

Au nevoie de un frigider

Au nevoie de un calculator!

Au nevoie de un dulap dublu!

Merg la școală când și când. Sunt la școala Sfânta Maria din oraș, dar din cauza transportului nu mai pot veni zilnic. Prețul unui bilet e undeva la 10 lei dus-întors. Doamna profesoară care m-a rugat să ajutăm și acest caz a spus că face tot posibilul ca acești copii să termine școala, dar pentru asta e nevoie și de ajutor din exterior. Așadar, dacă e cineva dispus să plătească transportul școlar, vom fi recunoscători”, au scris bistrițenii cu inimă mare, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...