25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

SURSE: Deputatul Bogdan Ivan, în cărți pentru șefia TSD

Se ascut săbiile în bătălia pentru funcția de președinte a Tineretului Social Democrat. Unul dintre favoriți este însuși deputatul PSD de Bistrița-Năsăud – Bogdan Ivan. Surse G4Media afirmă că în competiție s-ar fi înscris nu mai puțin cinci candidați.

Între cei care râvnesc la fotoliul de șef al organizației de tineret PSD se află și deputatul bistrițean Bogdan Ivan Gruia. Alături de tânărul politician, „concurează” și Alexandru Mihai Ghigiu – profesor la SNSPA.

Bogdan Ivan și-a asigurat sprijinul președintelui PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru G4Media.ro că îl susține pentru funcția de lider al organizației de tineret pe deputatul Bogdan Gruia Ivan. 

Bogdan Ivan are 30 de ani și – potrivit CV-ului afișat pe site-ul Camerei Deputaților – este expert în comunicare și relații publice. Tânărul deputat de Bistrița-Năsăud își dă doctoratul la sociologie, avându-l ca îndrumător pe Vasile Dîncu (președintele Consiliului Național al PSD).

Bogdan Ivan a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul UBB Cluj-Napoca. A fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud – Radu Moldovan – şi purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Alexandru Mihai Ghigiu este în prezent prim-vicepreședinte PSD, adică numărul doi în partid. A fost secretar de stat în Guvernul Grindeanu. A ocupat și fincția de directorul de cabinet al lui  Remus Pricopie, pe vremea când acesta a fost ministru al educației (2012 – 2014).

Poziția de lider al organizației de tineret al PSD este considerată o trambulină politică pentru eventuale funcții guvernamentale – mai scrie G4Media.

Inclusiv Victor Ponta a fost lider al organizației de tinerat al PSD, fiind susținut atunci de Adrian Năstase.

Foto @ G4Media

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Va rog mult stati departe de scris daca din asta „Potrivit surselor G4Media.ro, Mihai Ghigiu este un apropiat al fostului premier, Sorin Grindeanu, în prezent prim-vicepreședinte PSD, adică numărul doi în partid.” ati inteles ca „Alexandru Mihai Ghigiu este în prezent prim-vicepreședinte PSD, adică numărul doi în partid.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.