15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Cum reușește un individ să se cazeze gratis la hotelurile din județ, de mai bine de jumătate de an. Pe ce mizează bărbatul

Un individ originar din Dumitra reușește de cel puțin jumătate de an să se cazeze gratis la mai multe hoteluri și pensiuni din oraș. Acesta se dă reprezentantul unei mari firme de transport și promite că plătește a doua zi pentru cameră și masă. A doua zi însă se face nevăzut…

Potrivit administratorului firmei de construcții a cărei angajat se dă, individul practică asta de cel puțin jumătate de an.

Marian D. vizează hoteluri și pensiuni din Bistrița-Năsăud, atât din municipiu, cât și din județ. Se cazează și consumă băuturi și mâncare în contul camerei, susținând că a doua zi vine șeful său și achită tot. Acest lucru nu se întâmplă, individul făcându-se nevăzut.

Mizează pe faptul că sumele sunt de ordinul sutelor de lei, iar cei păgubiți nu se complică să îi facă plângere la poliție. Le câștigă încrederea recepționerelor înmânându-le buletinul.

Cei păgubiți au ajuns să posteze pe Facebook și să atenționeze internauții cu privire la practicile individului. Se pare că ieri, acesta ar fi trecut la un alt nivel și ar fi furat dintr-o unitate de cazare.

Inclusiv pe pagina sa de Facebook se dă angajat al firmei de construcții. Administratorul acesteia spune însă că n-a auzit niciodată de individ.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...