14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Cum reușește un individ să se cazeze gratis la hotelurile din județ, de mai bine de jumătate de an. Pe ce mizează bărbatul

Un individ originar din Dumitra reușește de cel puțin jumătate de an să se cazeze gratis la mai multe hoteluri și pensiuni din oraș. Acesta se dă reprezentantul unei mari firme de transport și promite că plătește a doua zi pentru cameră și masă. A doua zi însă se face nevăzut…

Potrivit administratorului firmei de construcții a cărei angajat se dă, individul practică asta de cel puțin jumătate de an.

Marian D. vizează hoteluri și pensiuni din Bistrița-Năsăud, atât din municipiu, cât și din județ. Se cazează și consumă băuturi și mâncare în contul camerei, susținând că a doua zi vine șeful său și achită tot. Acest lucru nu se întâmplă, individul făcându-se nevăzut.

Mizează pe faptul că sumele sunt de ordinul sutelor de lei, iar cei păgubiți nu se complică să îi facă plângere la poliție. Le câștigă încrederea recepționerelor înmânându-le buletinul.

Cei păgubiți au ajuns să posteze pe Facebook și să atenționeze internauții cu privire la practicile individului. Se pare că ieri, acesta ar fi trecut la un alt nivel și ar fi furat dintr-o unitate de cazare.

Inclusiv pe pagina sa de Facebook se dă angajat al firmei de construcții. Administratorul acesteia spune însă că n-a auzit niciodată de individ.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.