12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: Un pas mai aproape! Echipa ce se va ocupa de heliport, la instruire la București!

Certificarea heliportului Bistrița este la un pas distanță! Echipa care va deservi acest serviciu, în frunte cu managerul Lazany sunt acum la București, la instruire.

După 9 ani de zile, de când a fost doar un vis,  o vorbă spusă, heliportul din Bistrița a fost finalizat.

E GATA! La nouă ani de când era DOAR un vis, heliportul din Bistrița poate primi PRIMUL pacient

Ministerul Sănătății a dat aviz favorabil, la ănceputul lunii martie 2021, așa că s-au făcut demersurile pentru angajarea personalului aferent.

Heliportul a primit avizul Ministerului Sănătății! Se fac demersuri pentru angajarea personalului necesar:

S-a găsit personalul necesar pemtru funcționarea acestuia. Echipa se află în aceste momente la București, pentru instruire. Sunt ultimii pași necesari înainte ca PRIMUL elicopter să aterizeze pe heliportul Bistrița.

Ne apropiem de ultima etapă a pregătirii dosarului de certificare a heliportului SMURD BN 1 al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. 

În calitate de manager și administrator al heliportului m-am deplasat la București cu întreaga echipă de deservire a acestuia pentru a participa la cursurile speciale de instruire” a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Valoarea contractului în urma licitației a fost de 1,5 milioane euro, sursa de finanțare fiind bugetul Consiliului Județean Bistrița Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: