16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

FOTO: Un pas mai aproape! Echipa ce se va ocupa de heliport, la instruire la București!

Certificarea heliportului Bistrița este la un pas distanță! Echipa care va deservi acest serviciu, în frunte cu managerul Lazany sunt acum la București, la instruire.

După 9 ani de zile, de când a fost doar un vis,  o vorbă spusă, heliportul din Bistrița a fost finalizat.

E GATA! La nouă ani de când era DOAR un vis, heliportul din Bistrița poate primi PRIMUL pacient

Ministerul Sănătății a dat aviz favorabil, la ănceputul lunii martie 2021, așa că s-au făcut demersurile pentru angajarea personalului aferent.

Heliportul a primit avizul Ministerului Sănătății! Se fac demersuri pentru angajarea personalului necesar:

S-a găsit personalul necesar pemtru funcționarea acestuia. Echipa se află în aceste momente la București, pentru instruire. Sunt ultimii pași necesari înainte ca PRIMUL elicopter să aterizeze pe heliportul Bistrița.

Ne apropiem de ultima etapă a pregătirii dosarului de certificare a heliportului SMURD BN 1 al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. 

În calitate de manager și administrator al heliportului m-am deplasat la București cu întreaga echipă de deservire a acestuia pentru a participa la cursurile speciale de instruire” a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Valoarea contractului în urma licitației a fost de 1,5 milioane euro, sursa de finanțare fiind bugetul Consiliului Județean Bistrița Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!