25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

FOTO: Un pas mai aproape! Echipa ce se va ocupa de heliport, la instruire la București!

Certificarea heliportului Bistrița este la un pas distanță! Echipa care va deservi acest serviciu, în frunte cu managerul Lazany sunt acum la București, la instruire.

După 9 ani de zile, de când a fost doar un vis,  o vorbă spusă, heliportul din Bistrița a fost finalizat.

E GATA! La nouă ani de când era DOAR un vis, heliportul din Bistrița poate primi PRIMUL pacient

Ministerul Sănătății a dat aviz favorabil, la ănceputul lunii martie 2021, așa că s-au făcut demersurile pentru angajarea personalului aferent.

Heliportul a primit avizul Ministerului Sănătății! Se fac demersuri pentru angajarea personalului necesar:

S-a găsit personalul necesar pemtru funcționarea acestuia. Echipa se află în aceste momente la București, pentru instruire. Sunt ultimii pași necesari înainte ca PRIMUL elicopter să aterizeze pe heliportul Bistrița.

Ne apropiem de ultima etapă a pregătirii dosarului de certificare a heliportului SMURD BN 1 al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. 

În calitate de manager și administrator al heliportului m-am deplasat la București cu întreaga echipă de deservire a acestuia pentru a participa la cursurile speciale de instruire” a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Valoarea contractului în urma licitației a fost de 1,5 milioane euro, sursa de finanțare fiind bugetul Consiliului Județean Bistrița Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.