11.5 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Deputat Daniel Suciu (PSD BN): 5% din bugetul Primăriei (veniturile proprii ale instituției), alocat proiectelor propuse de liceenii din Bistrița

Deputatul Daniel Suciu își dorește ca în anul viitor, 5% din bugetul Primăriei (veniturile proprii ale instituției) să fie alocat ideilor și proiectelor propuse de liceenii din Bistrița.

Referindu-se la bugetarea participativă – un subiect de campanie electorală pentru PNL și USR – deputatul Daniel Suciu a remarcat că totul „a fost o păcăleală. Nu s-a întâmplat absolut nimic în bugetul acestui an. Ne dorim cu adevărat să susținem această idee.

Vom propune ca 5% din bugetul Primăriei – din veniturile proprii ale instituției – pe anul 2022 să fie alocat exact acestui tip de bugetare participativă”, a punctat Daniel Suciu.

Deputatul a precizat că se va propune un concurs de proiecte, în toate liceele din Bistrița.

Suntem deschiși inclusiv la ideile și propunerile antreprenorilor de până în 35 de ani. Va fi un demers extrem de transparent.

Toate ideile și propunerile primite se vor transforma în proiecte de hotărâri de CL și solicitări de alocare de fonduri din bugetul anului 2022. Ne dorim ca toți tinerii din oraș să depună proiecte. Pentru ca noi să solicităm, ulterior, în numele lor, bani din bugetul local. Avem toată vara la dispoziție. Din 1 septembrie vrem să ne ocupăm de acest lucru”, a mai spus Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: