12.9 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Transmixt va duce mesajul colectării selective prin tot județul

Microbuzele Transmixt au fost inscripționate cu mesajele de informare privind necesitatea colectării selective a deșeurilor de orice fel.  Astfel, imaginile vor ajunge în toate localitățile județului Bistrița-Năsăud.

Bistrițenii din orice colț al județului vor avea acces la imagini privind colectarea selectivă. Transmixt a inscripționat astfel de mesaje pe microbuzele proprii care vor ajunge în toate localitățile.

ADI Deșeuri și Supercom desfășoară în județ  o amplă campanie de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța colectării selective a gunoaielor.

Operatorul de transport public, Transmixt, a pus la dispoziția inițiatorilor zece microbuze care au fost inscripționate cu imagini de campanie. Mașinile vor circula pe rutele județene, iar cetățenii se vor familiariza cu  ideea de colectare selectivă a gunoaielor.

Inițiatorii speră ca astfel să schimbe modul de gândire al bistrițenilor, iar aceștia să se implice în mod direct în gestionarea deșeurilor.

Colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile are impact direct asupra mediului înconjurător și a sănătății noastre, spun inițiatorii campaniei.

Campania se numește ”Io zic că-i de-ajuns!”, iar mesajul cel mai promovat este ”Colectează selectiv!”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.