14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

MedTotal – cea mai nouă policlinică din municipiul Bistrița! Aici găsești medicii de care ai nevoie

Policlinica MedTotal este deschisă în Bistrița, pe str. 1 Decembrie, nr. 30. Unitatea medicală dispune o sală de mică chirurgie și tratamente, dar și o sală de ecografie.

MedTotal oferă consultații pentru următoarele specialități medicale: Ortopedie și Traumatologie, Chirurgie plastică, Chirurgie generală, Chirurgie vasculară, Neurochirurgie, O.R.L., Medicină internă, Dermatologie, Psihiatrie, Neurologie, Cardiologie, Urologie, Nutriție, Psihologie, Reumatologie și Endocrinologie.

De asemenea, unitatea medicală dispune o sală de mică chirurgie și tratamente, dar și o sală de ecografie.

Prin punctul de recoltare din cadrul Policlinicii MedTotal, accesul pacienților la o gamă complexă de analize medicale de laborator este ușurat.

Experiența medicilor, împreună cu echipamentele de ultimă generație, oferă pacienților care trec pragul Policlinicii MedTotal consulturi de cea mai înaltă calitate.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile oferite de Policlinica MedTotal, nu uita să dai un like paginii de Facebook https://www.facebook.com/policlinica.medtotal/.

Ai grijă de sănătatea ta și sună pentru o programare la numărul de telefon 0744 405 448.

MedTotal – Policlinica ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: