18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO – Seria „Ai parcat ca un bou la Bistrița” continuă: Azi s-a blocat… un tren!

După ce ieri un șofer a reușit să blocheze o intersecție, azi, un alt șofer a reușit să „impresioneze”. Acesta a parcat pe strada Romană… încurcând traficul feroviar.

Ieri, traficul pe General Grigore Bălan a fost blocat preț de zeci de minute. Un șofer a parcat în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu strada Ștefan cel Mare.

Un autobuz Transmixt nu a mai putut vira dreapta, astfel că s-a format un blocaj.

FOTO – Ai parcat ca un bou, în Bistrița: Performanța „de zile mari” a doi șoferi

Astăzi, un șofer a reușit să uimească și el cu modul în care a parcat.

În curba de la intersecția strada Romană cu strada Eroilor, lângă pista de biciclete, șoferul și-a lăsat mașina parcată, reușind să blocheze traficul feroviar.

Dacă șoferul va ajunge în zonă înaintea echipajului de ridicare mașini, „scapă” doar cu o amendă.

Sursă foto – C.U

ARTICOLE SIMILARE

12 COMENTARII

  1. Felicitări domnului primar.
    În orașul ăsta parchează fiecare unde dorește. In loc să scumpească taxa pentru locurile de parcare mai bine ar începe să respecte regulile in ceea ce privește parcarea. In prezent are și legea și locul de depozitare și utilaje pentru ridicarea mașinilor. Așa ar aduce suficienti bani la bugetul local.

    • Bicicliștii majoritatea circula printre mașini nu pe pistele pt biciclete, dar bine ca avem piste. Adevărul este ca nu avem nici locuri de parcare în orașul ăsta. Am fost la policlinica zilele trecute, pur și simplu nu am avut unde sa las mașina, curte plina, strada Împăratul Traian plina în condițiile în care ești și cu o persoana cu dizabilități și nu se poate deplasa cum sa te descurci??? În curte exista câteva locuri care nu sunt suficiente nici pt medici.

  2. Daca ar amenda fiecare bou care parchează unde vrea el că așa vrea și că își permite în 2 ani am avea la Bistrița aquaparc de la iproeb platit și făcut

  3. Bicicliștii majoritatea circula printre mașini nu pe pistele pt biciclete, dar bine ca avem piste. Adevărul este ca nu avem nici locuri de parcare în orașul ăsta. Am fost la policlinica zilele trecute, pur și simplu nu am avut unde sa las mașina, curte plina, strada Împăratul Traian plina în condițiile în care ești și cu o persoana cu dizabilități și nu se poate deplasa cum sa te descurci??? În curte exista câteva locuri care nu sunt suficiente nici pt medici.

  4. Treaba este că și sunt locuri de parcare în Bistrița berechet.Sunt și tembeli care parcheaz unde-i taie capul dar tu ca primărie faci piste pt bicicliști (reducând astfel cu câteva mii locurile de parcare) în loc să faci locuru de parcare într-un oraș și așa sufocat de mașini.Mai pe românește au pus carul înaintea boilor

  5. Un șofer a blocat un tren… gol. Scriem la ziar. Dar, când în fiecare dimineata, tot acel tren… gol, blochează pe strada Drumul Dumitrei Vechi zeci de mașini, asta pentru ca acea nenorocita de stație este amplasata mult prea aproape de strada, iar trenul opreste exact pe trecerea la nivel. Asta nu scrie nimeni. Presa ești cu cetățeanul, sau împotriva lui?

    • Nu e singura Haltă în care trenul oprește ”prea aproape ” de carosabil. Și oricum ai semafor, deci NU ai cum trece, și dacă ar opri la 10 m depărtare. Ținem cu cetățeanu, ca doar am cerut semaforizarea trecerilor la calea ferată, tocmai ca să puteți în rest să treceți mai ușor. Ori aia nu se vede???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: