12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Handbalistă de la Gloria Bistrița, pe locul 2 al golgheterilor de la Campionatul Mondial

Alexandrina Barbosa, handbalistă la echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, s-a clasat pe cel de-al doilea loc în cadrul clasamentului golaverajului individual de la Campionatul Mondial din Spania.

Iberica Alexandrina Cabral Barbosa e a doua în topul golgheterilor Campionatului Mondial de Handbal Feminin din Spania. Jucătoarea Gloriei a înscris pentru naționala Spaniei 44 de goluri, cu 27 mai puține decât prima clasată și cu un gol mai mult decât handbalista de pe locul trei.

Gloria Bistrița a mai fost reprezentată la mondial de Nicoleta Dincă și Laura Moisa pentru România, Almudena Rodriguez pentru Spania, Jovana Kovacevic pentru Serbia și Meike Schmelzer pentru selecționata Germaniei.

️Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Spania s-a desfășurat între 1 și 19 decembrie, fiind a 25-a ediție a turneului organizat de Federatia Internațională de Handbal (IHF) și prima cu 32 de echipe.

Echipa României este unica din lume care a participat la fiecare ediție a Campionatului Mondial.

Foto/info: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: