22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

HANDBAL: Meci dificil la Craiova! Gloria intră pe teren fără două jucătoare de valoare, pozitive COVID-19

Echipa Gloriei Bistrița de handbal feminin joacă astăzi, de la ora 16:00, un meci important în deplasare la SCM Craiova. Din echipa lui Horațiu Pașca lipsesc câteva jucătoare de valoare, absențe care pot pecetlui soarta jocului. Cele două handbaliste care lipsesc se află în carantină, infectate cu COVID-19.

Horațiu Pașca, antrenorul Gloriei Bistrița, a declarat pentru Bistrițeanul.ro faptul că are absențe în lot din cauza Coronavirusului. Acesta va aborda alte formule de joc.

„În ambele echipe sunt absențe notabile. Va fi un joc dificil, ambele echipe vor avea altă formulă de joc, alte stiluri de joc față de cum se așteaptă toată lumea. Vom fi în formule inedite pe care nimeni nu le anticipa. Din păcate, avem două sportive pozitive COVID-19, una asimptomatică, iar cealaltă a contactat o formă ușoară” a spus Pașca.

Meciul va fi unul dificil, echipele fiind apropiate în clasamentul Ligii Florilor.

„Va fi un meci de care pe care, suntem pregătiți pentru un alt joc, iar eu cred că cine va reuși să fie mai atent și va reuși să răspundă provocărilor din meci va avea câștig de cauză” ne-a mai transmis profesorul Horațiu Pașca.

Gloria urmează să joace meciul în sala polivalentă din Craiova, contra clubului sportiv din localitate. Meciul începe la ora 16:00 și va fi transmis pe TVR 2.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: