16.9 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

DAKAR 2022: Echipa Mihai și Cheloo au plătit tribut! Și Iacob și Tudor au încetinit! Azi, o nouă provocare:

Etapa a 4-a a venit cu multe provocări. Pe traseu, bistrițenii au văzut multe mașini răsturnate, așa că au încetinit ritmul. Mihai și Cheloo au plătit tribut. Azi, e o nouă provocare.

Ieri a avut loc etapa a 4-a a Dakar Rally 2022. A fost etapa cu cea mai lunga proba specială și nu a fost lipsită de provocări.

Iacob și Tudor au încetinit ritmul

Etapa a 4-a din Dakar 2022, Al Qaisumah – Riyadh, 707 km din care 465 km de probă specială. Iacob și Tudor au bifat cea mai lungă și rapidă probă din această ediție și au decis să nu forțeze, după ce au întâlnit pe traseu foarte multe mașini răsturnate.
Mâine, 6 ianuarie se concurează în prima dintre cele două bucle din apropierea capitalei Arabiei Saudite și vor avea de parcurs 394,81 km de probă specială, cu navigatie dificilă, traversarea unui mic canion, dune și mulți kilometri prin văi nisipoase și rapide” au transmis aseareă cei de la Transilvania Rally.

Mihai și Cheloo – unul dintre echipajele ce au plătit tribut

Echipajul format din Mihai și Cheloo au avut probleme pe traseu, din cauza zonei traversate. Important, așa cum sublinia Cheloo cu două zile în urmă, e că au trecut de etapă.

Cea mai lungă probă specială din Dakar 2022 – 465 km. În drumul către circuitul de Formula 1 din Jeddah, Mihai și Cheloo au bifat și etapa 4, Al Qaisumah – Riyadh.

Deja s-a ajuns într-o zonă a Arabiei Saudite cu piatră ascuțită ascunsă în nisip mai ales în ueduri și canioane. Iar ei au fost încă unul dintre echipajele care au plătit tribut. Pe lângă pană, au fost nevoiți să încetinească ritmul și după ce au văzut un lung număr de vehicule răsturnate pe traseu.

6 ianuarie este ziua în care vor concura pentru prima dată pe o probă specială fără motocicliști. Aceștia având un traseu seaparat. Iar asta se materializează pentru cei doi membri Transilvania Rally Ria Team într-un start mai matinal. Astfel vor parcurge mai mulți kilometri de probă la lumina zilei” au scris aceștia pe Facebook.

Mult succes echipelor și în această zi!

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...