15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

HANDBAL: Meci dificil la Craiova! Gloria intră pe teren fără două jucătoare de valoare, pozitive COVID-19

Echipa Gloriei Bistrița de handbal feminin joacă astăzi, de la ora 16:00, un meci important în deplasare la SCM Craiova. Din echipa lui Horațiu Pașca lipsesc câteva jucătoare de valoare, absențe care pot pecetlui soarta jocului. Cele două handbaliste care lipsesc se află în carantină, infectate cu COVID-19.

Horațiu Pașca, antrenorul Gloriei Bistrița, a declarat pentru Bistrițeanul.ro faptul că are absențe în lot din cauza Coronavirusului. Acesta va aborda alte formule de joc.

„În ambele echipe sunt absențe notabile. Va fi un joc dificil, ambele echipe vor avea altă formulă de joc, alte stiluri de joc față de cum se așteaptă toată lumea. Vom fi în formule inedite pe care nimeni nu le anticipa. Din păcate, avem două sportive pozitive COVID-19, una asimptomatică, iar cealaltă a contactat o formă ușoară” a spus Pașca.

Meciul va fi unul dificil, echipele fiind apropiate în clasamentul Ligii Florilor.

„Va fi un meci de care pe care, suntem pregătiți pentru un alt joc, iar eu cred că cine va reuși să fie mai atent și va reuși să răspundă provocărilor din meci va avea câștig de cauză” ne-a mai transmis profesorul Horațiu Pașca.

Gloria urmează să joace meciul în sala polivalentă din Craiova, contra clubului sportiv din localitate. Meciul începe la ora 16:00 și va fi transmis pe TVR 2.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: