1.9 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

HANDBAL: Meci dificil la Craiova! Gloria intră pe teren fără două jucătoare de valoare, pozitive COVID-19

Echipa Gloriei Bistrița de handbal feminin joacă astăzi, de la ora 16:00, un meci important în deplasare la SCM Craiova. Din echipa lui Horațiu Pașca lipsesc câteva jucătoare de valoare, absențe care pot pecetlui soarta jocului. Cele două handbaliste care lipsesc se află în carantină, infectate cu COVID-19.

Horațiu Pașca, antrenorul Gloriei Bistrița, a declarat pentru Bistrițeanul.ro faptul că are absențe în lot din cauza Coronavirusului. Acesta va aborda alte formule de joc.

„În ambele echipe sunt absențe notabile. Va fi un joc dificil, ambele echipe vor avea altă formulă de joc, alte stiluri de joc față de cum se așteaptă toată lumea. Vom fi în formule inedite pe care nimeni nu le anticipa. Din păcate, avem două sportive pozitive COVID-19, una asimptomatică, iar cealaltă a contactat o formă ușoară” a spus Pașca.

Meciul va fi unul dificil, echipele fiind apropiate în clasamentul Ligii Florilor.

„Va fi un meci de care pe care, suntem pregătiți pentru un alt joc, iar eu cred că cine va reuși să fie mai atent și va reuși să răspundă provocărilor din meci va avea câștig de cauză” ne-a mai transmis profesorul Horațiu Pașca.

Gloria urmează să joace meciul în sala polivalentă din Craiova, contra clubului sportiv din localitate. Meciul începe la ora 16:00 și va fi transmis pe TVR 2.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...