10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Se întâmplă în Bistrița: Vietnamez reținut după ce și-a înjunghiat un conațional!

Polițiștii au intervenit azi-noapte la o tentativă de omor. Un vietnamez și-a înjunghiat un conațional. Acesta a fost găsit de oamenii legii și reținut, urmând să ajungă în fața instanței de judecată.

În județul nostru, numeroase firme au personal adus de peste mări și țări: vietnamezi, columbieni, pakistanezi, nepalezi, etc. Aseară a avut loc o tentativă de omor între doi străini.

Noaptea albă pentru oamenii legii din Bistrița a înbceput când un vietnamez a ajuns la spital, rănit cu un cuțit. Acesta a explicat că a fost înjunghiat de un conațional.

Polițiștii au reușit să-l depisteze la scurt timp pe făptaș. A fost dus la audieri și reținut, urmând să ajungă în fața instanței de judecată.

Întregul comunicat al IPJ BN, mai jos:

În cursul serii trecute, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către cadrele medicale din cadrul spitalului din Bistrița cu privire la faptul doi bărbați s-au prezentat la unitatea medicală, unul dintre aceștia prezentând o plaga înjunghiată.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului. Au constatat că un bărbat, de naționalitate vietnameză, în vârstă de 33 de ani, prezenta o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului.

Bănuit de comiterea faptei este un alt cetățean vietnamez, un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta a fost depistat la scurt timp pe raza municipiului Bistrița, fiind condus la audieri și ulterior reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea și delegarea procurorului cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Credeti Dvs ca degeaba se injughie intre ei … ? Cam la fel patzesc si romanii nostri prin strainatate , unde se duc la munca … si unde trebuie sa plateasca taxe de recrutare, taxa de plasare si taxa de protectie … de multi nu raman cu aproape nimic din castig .

  2. Eu urmaresc demult flightradar cand ma plictisesc seara (mai rar). Extrem de putine avioane trec deasupra Bistritei in mod normal, rutele cele mai apropiate fiind la aprox. 30 km minim. Problema e ca acum acest site e foarte vizualizat, astfel incat sacadeaza si nu mai poti vedea in timp real ce tranziteaza zona, randarea fiind foarte greoaie. Deasupra Ucrainei nu s-a vazut nimic acu cateva zile, desi sunt in mod normal avioane de razboi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.