10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO – Pereții creșelor din oraș, prind culoare, cu ajutorul elevilor de la Arte Plastice. Cum arată prima creșă pictată:

Elevii Liceului de Arte Plastice „Corneliu Baba” din Bistrița, împreună cu doi profesori și-au propus să „coloreze” lumea celor mici, pictând pereții din interiorul și exteriorul celor 6 creșe din municipiu.

Radu Hangan și Paul Târziu, doi profesori de la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba”, alături de mai mulți elevi de la același liceu vor să aducă basmele și poveștile copilăriei pe pereții celor 6 creșe din Bistrița.

Au început să picteze în 7 iunie și promit că până la final de an toate cele 6 creșe vor fi „colorate”. Prima a fost Creșa nr. 6 de pe Aleea Basmului, urmând ca echipa de liceeni și profesori să treacă, din toamnă, la celelalte creșe din oraș.

„Elevi ai Liceului de Arte „Corneliu Baba”, sub coordonarea profesorilor Radu Hangan și Paul Târziu, înfrumusețează cu desene colorate creșele din oraș. Creşa nr. 6, situată pe Aleea Basmului, a trecut deja prin această transformare, iar din toamnă le va veni rândul altor 4 creșe din oraș. Astfel, cei mici se vor juca într-un cadru stimulativ, recreând, prin culoare, lumea magică a poveştilor. Acest proiect rezultat din parteneriatul Primăriei Bistrița care a debutat în data de 7 iunie, se va derula până la sfârşitul anului”, a transmis Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: