14.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Ziua fără autoturism la „Tura cu copaci”. Ia-ți bicicleta și înscrie-te

„Ziua fără autoturism” va fi sărbătorită la Bistrița în data de 22 septembrie prin „Tura cu copaci”, proiectul Copacului de Cafea.

Evenimentul începe la ora 17:15 și prevede încurajarea mersului pe bicicletă și mișcării în natură. Întâlnirea persoanelor înscrise este la Podul Jelnii.

Traseul turei cu copaci: Podul Jelnei – str. Ghinzii – intrare pe lângă fosta cabană silvică– Pădurea Ghinda – retur Podul Jelnei cu posibilitatea de a prelungi traseul care durează aproximativ o oră.

Înscrierile se fac pe WhatsApp la 0752 229 184. Primii 30 de bicicliști care se înscriu și se prezintă la fața locului au din partea Primăriei Bistrița câte un premiu, anunță organizatorii.

„Pedalăm pentru a încuraja utilizarea bicicletei ca mijloc de transport în oraș și împrejurimi”, au scris pe pagina de Facebook cei de la „Tura cu copaci”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: