14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VIDEO: Iluminatul festiv, și-n cartiere și pe pasaje! Turc: Facem un compromis! Nu suntem în război!

Iluminatul festiv de sărbători va fi amplasat inclusiv în cartierele Bistriței, dar și pe pasaje. „Nu suntem în război. Bistrițenii trebuie să se bucure. Vom face un compromis…”, a declarat Ioan Turc.

Zilele trecute, municipalitatea anunța că intenționează să cumpere 400 de șiruri de lumini festive pentru sărbătorile de iarnă.

Primăria Bistrița dă 180.000 de lei pentru șiruri de beculețe pentru Crăciun

În cadrul unei conferințe de presă, Ioan Turc a explicat motivul pentru care a ales să închirieze altele.

Nu suntem în stare de război. Oamenii nu trebuie să se camufleze. Bistrițenii trebuie să se bucure de spiritul sărbătorilor de iarnă. Închiriem ornamente, pentru că ale noastre sunt mai vechi. Exact cum în fiecare an facem brad, în fiecare an încercăm să venim cu ceva nou!”, a declarat Ioan Turc.

În legătură cu economia la electricitate, primarul a spus că e nevoie de un compromis.

Vom face un compromis. Nu cred că Bistrița nu-și permite să aibă iluminat festiv de la șase după-masa până la unu sau două noaptea. Exceptând, bineînțeles, zilele de Crăciun și noaptea de Revelion”, a declarat Ioan Turc.

Mai multe despre acest subiect, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: