18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO – Eduard Dragu Sălăgean, la „Românii au talent”: „Nu e foarte ușor să ai curaj atunci când suferi de autism… Dar dacă ai curaj poți să treci peste orice!”

Eduard Dragu Sălăgean – cel căruia îi datorăm existența Centrului „Micul Prinț” din Bistrița – a demonstrat că se poate. Și-a învins frica și emoțiile și a participat la Românii au talent, show-ul de talente difuzat de Pro TV.

Cum e să fii autist? Uneori îmi vine să fac tot felul de gesturi pe stradă… Încerc să mă opresc și să respir adânc… Când eram mic nu-mi plăcea să intru în magazine, nu-mi plăcea gălăgia de copii la grădiniță… Aveam multe frici când eram mic”, a mărturisit Eduard Dragu Sălăgean reporterilor Pro TV. 

Cred că terapia mamei mele și a altor terapeuți și pianul m-au ajutat să scap de fricile astea… Am învățat să comunic prin muzică…

Când o să fiu mare, vreau să am o familie, să am copii. O să fiu un tată înțelept. O să lupt și eu cum a luptat mama pentru mine.

La Românii au talent trebuie să-mi depășesc toate fricile. Nu e foarte ușor să ai curaj atunci când suferi de autism… Dar dacă ai curaj poți să treci peste orice!”, a transmis Eduard Dragu Sălăgean tuturor copiilor care luptă cu autismul.

Cu un curaj extraordinar și o pasiune fără margini pentru muzică, Eduard Dragu Sălăgean a venit să demonstreze că nimic nu e imposibil”, au subliniat realizatorii emisiunii.

Cât de frumos a cântat Eduard Dragu Sălăgean puteți urmări în secvența video de AICI.

Interpretarea magistrală a studiului Un sospiro, de Franz Liszt, i-a emoționat inclusiv pe jurați. L-au răsplătit cu patru de DA, calificându-l astfel în etapa următoare a concursului.

Spectatorii din public l-au aplaudat în picioare pe Eduard Dragu Sălăgean, iar printre aceștia s-a aflat și sora lui – Alexa Dragu.

Ești foarte talentat. Te încurajez să mergi în continuare pe drumul acesta. Tu ai descoperit în muzică o cale. Și până la urmă poate să fie chiar calea vieții tale”, a subliniat Andi Moisescu. 

https://protvplus.ro/emisiuni/romanii-au-talent/clip/45645-romanii-au-talent-2023-eduard-dragu-salagean

Foto @ Românii au Talent / PRO TV

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.