Vrei să mergi cu prietenii la singurul patinoar cu gheață naturală din Colibița? Intră 4 și plătesc doar 3

0
2120

Cei care vor să se relaxeze în grup pe patinoarul cu gheață naturală de la Colibița au parte de reduceri la final de ianuarie. Astfel, la trei intrări plătite, a patra este gratuită.

Singurul patinoar cu gheață naturală de la Colibița, de la Panoramic, încă rezistă, în ciuda temperaturilor ridicate. Mai mult, grupurile au parte de reduceri. La trei intrări plătite, a patra este gratuită.

Patinoarul este perfect nu doar pentru patinaj, dar și pentru hockey. Acesta funcționează zilnic, de luni până vineri între orele 14:00 și 21:00, cu o oră de pauză pentru refacerea gheții, iar în weekend de la 10:00 la 21:00.

Taxa de intrare este de 25 de lei, iar dacă nu aveți patine și vreți să închiriați mai aveți de scos din buzunare 20 lei. Pentru această sumă puteți petrece 60 de minute pe gheață. Participarea la maciurile de hockey, care se întind pe 60 de minute, cu echipament inclus costă 30 de lei.

De asemenea, puteți cumpăra de acolo plăcinte (la 7 și 12 lei bucata), hot dog (10 lei bucata), sandwich-uri, popcorn, preparate la grill sau vin fiert (12 lei paharul).

Pentru a fi la curent cu facilitățile oferite de Panoramic Colibița, urmăriți pagina de Facebook a complexului, Instagramul și site-ul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.