9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Aproape 170 de bistrițeni au cerut o locuință socială! S-a decis cine va primi și cine nu:

Anul trecut, la sediul Primăriei Bistrița s-au depus 169 de cereri pentru acordarea unei locuințe sociale. În ședința de Consiliu Local se va aproba lista cu cei îndreptățiți să primească și cu cei respinși.

În perioada 01.01.2022 – 31.12.2022, la sediul Primăriei Bistrița s-au depus 169 de solicitări de acordare a unei locuințe sociale. Repartizarea ar urma să se facă în anul acesta.

În urma analizei dosarelor, din cele 169 de dosare depuse au fost respinse șapte.

S-au supus spre analiză 169 dosare depuse la Primăria municipiului Bistriţa, în perioada 01.01.2022-30.12.2022, în vederea obţinerii unei locuinţe sociale, iar comisia a hotărât următoarele:

  • persoanele care au solicitat în mod individual repartizarea unei locuinţe sociale, anterior întocmirii prezentei liste, şi care nu sunt titulari ai contractelor de închiriere, pot depune dosar în vederea obţinerii unei locuinţe sociale;
  • persoanele care sunt rezidenți în Centrul de noapte și cazare pentru persoane fără adăpost, precum și cele care locuiesc în locuințe improvizate situate pe Valea Stegii, beneficiază de 8 puncte pentru Criteriul III. Suprafața locuibilă/membru de familie;
  • din totalul de 169 dosare analizate, comisia a considerat că un număr de 162 persoane întrunesc condiţiile de acordare a unei locuinţe sociale, iar un număr de 7 persoane nu întrunesc condiţiile pentru acordarea unei astfel de locuinţe” se arată în proiect.

Cei respinși au primit câte un punct sau două puncte.

Lista celor ce vor primi locuință socială poate fi văzută mai jos:

anexa nr.1 la PV

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.