11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

DUMITRA: Bebeluș rănit și transportat la spital, în urma unui accident rutier

Două autoturisme au colizionat, în localitatea Dumitra. Un bebeluș a fost transportat la spital. Șoferițele nu consumaseră alcool înainte de a  urca la volan.

Un apel la 112 anunța un accident rutier pe raza localității Dumitra. Au fost direcționate, pe lângă echipajul poliției, și un echipaj de pompieri (descarcerare) pentru măsuri de apărare împotriva incendiilor, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

În urma evaluării persoanelor implicate, un bebeluș a fost transportat la spital.

În urma accidentului a rezultat o victimă – bebelus aproximativ 1 an, cu leziuni minore, traumatism cranian minor, transportat la spital de către echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud”, au transmis reprezentanții ISU BN.

Șoferițele au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Astăzi, 22 mai, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui accident rutier, în localitatea Dumitra.

Din primele date, un autoturism condus de o femeie, de 43 de ani, din Runcu Salvei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus de o femeie, de 31 de ani, din Rebrișoara.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui copil minor, pasager în autoturismul condus de femeia din Rebrișoara. Acesta a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: