17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Oamenii dintr-un cartier al Năsăudului nu au apă de sâmbătă!

Oamenii care locuiesc în cartierul Liviu Rebreanu nu au apă de sâmbătă. Aceștia dau vina pe șeful de secție de la Aquabis care nu face nimic pentru a remedia situația.

Locuitorii din cartierul orașului Năsăud, Liviu Rebreanu, sunt revoltați pe șeful de secție din cadrul Aquabis. Aceștia se plâng că nu au apă de sâmbătă, iar el nu face nimic pentru a remedia situația. Mai mult, persoana care a contactat redacția Bistrițeanul.ro spune că acest lucru nu este ceva ieșit din comun, ei rămân fără apă cel puțin o dată pe săptămână.

„De sâmbătă seara suntem fără apă. Am vorbit la Aquabis, dar ei spun că nu este apă și că nu aduc. Astăzi este luni, nimeni nu vine să vadă care e problema și se repetă tot mai des. Merge trei zile pe săptămână, apoi nu. Se întâmplă chiar în fiecare săptămână. Ne e foarte greu, nu putem fac baie nu putem spăla haine, nu putem face nimic”, a povestit un localnic pentru Bistrițeanul.ro.

Directorul Aquabis, Ion Șandru, spune că el nu este la curent cu această situație și va lua legătura cu șeful de secție, acesta fiind primul responsabil pentru ce se întâmplă în zona lui: „Ne interesăm. În Liviu Rebreanu tot a doua zi cărăm cu mașina pentru că nu ajunge apa din foraj. E mai puțin decât consumă oamenii și cărăm cu mașina. Discutăm cu șeful de secție să vedem care e situația. Cărăm, nu e problemă. Pe următoarea investiție am prins o stație de pompe să le ducem din Năsăud apă. Verificăm, dăm telefoane și dacă e nevoie trimitem mașina”.

Rămâne de văzut cât de repede se va rezolva această situație și cât mai sunt nevoiți locuitorii cartierului năsăudean să se descurce fără apă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.