14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Oamenii dintr-un cartier al Năsăudului nu au apă de sâmbătă!

Oamenii care locuiesc în cartierul Liviu Rebreanu nu au apă de sâmbătă. Aceștia dau vina pe șeful de secție de la Aquabis care nu face nimic pentru a remedia situația.

Locuitorii din cartierul orașului Năsăud, Liviu Rebreanu, sunt revoltați pe șeful de secție din cadrul Aquabis. Aceștia se plâng că nu au apă de sâmbătă, iar el nu face nimic pentru a remedia situația. Mai mult, persoana care a contactat redacția Bistrițeanul.ro spune că acest lucru nu este ceva ieșit din comun, ei rămân fără apă cel puțin o dată pe săptămână.

„De sâmbătă seara suntem fără apă. Am vorbit la Aquabis, dar ei spun că nu este apă și că nu aduc. Astăzi este luni, nimeni nu vine să vadă care e problema și se repetă tot mai des. Merge trei zile pe săptămână, apoi nu. Se întâmplă chiar în fiecare săptămână. Ne e foarte greu, nu putem fac baie nu putem spăla haine, nu putem face nimic”, a povestit un localnic pentru Bistrițeanul.ro.

Directorul Aquabis, Ion Șandru, spune că el nu este la curent cu această situație și va lua legătura cu șeful de secție, acesta fiind primul responsabil pentru ce se întâmplă în zona lui: „Ne interesăm. În Liviu Rebreanu tot a doua zi cărăm cu mașina pentru că nu ajunge apa din foraj. E mai puțin decât consumă oamenii și cărăm cu mașina. Discutăm cu șeful de secție să vedem care e situația. Cărăm, nu e problemă. Pe următoarea investiție am prins o stație de pompe să le ducem din Năsăud apă. Verificăm, dăm telefoane și dacă e nevoie trimitem mașina”.

Rămâne de văzut cât de repede se va rezolva această situație și cât mai sunt nevoiți locuitorii cartierului năsăudean să se descurce fără apă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!