16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Oamenii dintr-un cartier al Năsăudului nu au apă de sâmbătă!

Oamenii care locuiesc în cartierul Liviu Rebreanu nu au apă de sâmbătă. Aceștia dau vina pe șeful de secție de la Aquabis care nu face nimic pentru a remedia situația.

Locuitorii din cartierul orașului Năsăud, Liviu Rebreanu, sunt revoltați pe șeful de secție din cadrul Aquabis. Aceștia se plâng că nu au apă de sâmbătă, iar el nu face nimic pentru a remedia situația. Mai mult, persoana care a contactat redacția Bistrițeanul.ro spune că acest lucru nu este ceva ieșit din comun, ei rămân fără apă cel puțin o dată pe săptămână.

„De sâmbătă seara suntem fără apă. Am vorbit la Aquabis, dar ei spun că nu este apă și că nu aduc. Astăzi este luni, nimeni nu vine să vadă care e problema și se repetă tot mai des. Merge trei zile pe săptămână, apoi nu. Se întâmplă chiar în fiecare săptămână. Ne e foarte greu, nu putem fac baie nu putem spăla haine, nu putem face nimic”, a povestit un localnic pentru Bistrițeanul.ro.

Directorul Aquabis, Ion Șandru, spune că el nu este la curent cu această situație și va lua legătura cu șeful de secție, acesta fiind primul responsabil pentru ce se întâmplă în zona lui: „Ne interesăm. În Liviu Rebreanu tot a doua zi cărăm cu mașina pentru că nu ajunge apa din foraj. E mai puțin decât consumă oamenii și cărăm cu mașina. Discutăm cu șeful de secție să vedem care e situația. Cărăm, nu e problemă. Pe următoarea investiție am prins o stație de pompe să le ducem din Năsăud apă. Verificăm, dăm telefoane și dacă e nevoie trimitem mașina”.

Rămâne de văzut cât de repede se va rezolva această situație și cât mai sunt nevoiți locuitorii cartierului năsăudean să se descurce fără apă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.