19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: Și militarii se ocupă de jucării, din când în când…

Militarii de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița au avut astăzi o misiune cu totul specială din care au făcut parte sute de jucării extraordinare:

 

Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa a primit astăzi o donație importantă de jucării de la Ara Toys. „Fiind un transport măricel care va aduce bucurie pe chipul multor copii cu tulburări de spectru autist și nu numai, am beneficiat de sprijinul militarilor de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”Bistrița la descărcat…”, au transmis cei de la Centrul „Micul Prinț”. 

O parte din jucării – aflate în stare excelentă, nou-nouțe și foarte frumoase – vor fi donate grădinițelor și școlilor care integrează copiii diagnosticați cu TSA în învățământul de masă: Nimic nu bucură mai mult un copil decât o îmbrățișare și o bucurie. De-abia așteptăm să le împărțim. Dar din dar se face raiul. Mulțumim INACO!”, a mai transmis Echipa Micul Prinț. 

Foto @ Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț, Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: