2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO: Și militarii se ocupă de jucării, din când în când…

Militarii de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița au avut astăzi o misiune cu totul specială din care au făcut parte sute de jucării extraordinare:

 

Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa a primit astăzi o donație importantă de jucării de la Ara Toys. „Fiind un transport măricel care va aduce bucurie pe chipul multor copii cu tulburări de spectru autist și nu numai, am beneficiat de sprijinul militarilor de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”Bistrița la descărcat…”, au transmis cei de la Centrul „Micul Prinț”. 

O parte din jucării – aflate în stare excelentă, nou-nouțe și foarte frumoase – vor fi donate grădinițelor și școlilor care integrează copiii diagnosticați cu TSA în învățământul de masă: Nimic nu bucură mai mult un copil decât o îmbrățișare și o bucurie. De-abia așteptăm să le împărțim. Dar din dar se face raiul. Mulțumim INACO!”, a mai transmis Echipa Micul Prinț. 

Foto @ Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț, Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.