19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

ÎN SFÂRȘIT! Generală 4 va avea o sală de sport la standarde europene!

A fost aprobată finanțarea lucrărilor de reabilitare și extindere a Școlii Generale nr 4. Valoarea proiectului este de peste 20 milioane lei și lucrările vor dura aproape trei ani. Ce se va face:

De ani de zile, Școala Generală nr. 4 din Bistița aștepta ca cineva să se ocupe și de ea. Și în mod special, de Sala de sport.

În sfârșit i-a venit rândul!

La începutul anului a fost depus proiectul spre finanțare prin POR 2014-2020. La mijlocul lunii iulie, municipalitatea a fost informată că proiectul urmează să intre în etapa precontractuală.

Astfel, Generală 4 va intra, în viitorul apropiat în procesul de „înfrumusețare”.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Crearea de încă 5 noi clase. Astfel, în loc de 31 de clase în care încap 650 de copii, vor fi 36 de clase cu o capacitate de 900 de locuri.
  2. Reabilitarea/ modernizarea, echiparea și dotarea Sălii de sport a Școlii, în vederea funcționării și utilizării clădirii în cele mai bune condiții de siguranță pentru copii, conform standardelor europene.
  3. Amenajarea centralei termice amplasate la parterul clădirii în care e Sala de sport și refacerea racordurilor și branșamentelor
  4. Amenajare curte și spații verzi pe o suprafață de 10.111 mp.

Valoarea proiectului se ridică la 20.585.490,31 lei, din care 19.676.450,05 lei nerambursabili. Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: