10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO – A lovit o femeie pe trecerea de pietoni, în graba spre Mănăstirea Nicula

E pățania unei femei din Bistrița, care azi se îndrepta spre Mănăstirea Nicula. Accidentul a avut loc în Gherla, pe trecerea de pietoni de la spital. Bistrițeanca era concentrată la GPS și astfel a accidentat o altă femeie.

Plutește în aer o legătură ciudată între bistrițeni și Mănăstirea Nicula.

După ce două bistrițence au fost acuzate că ar fi furat de la o clujeancă, în timp ce erau cazate la Mănăstire, un nou incident a avut loc.

De această dată, o femeie de 50 de ani din Bistrița se îndrepta spre Mănăstirea Nicula. În Gherla, fiind atentă la GPS, nu a observat trecerea de pietoni și nici femeia care traversa. Așa că a luat-o pe capotă.

Conform InfoTrafic24, evenimentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 11:00.

„În urma impactului, femeia de pe trecere a căzut și s-a lovit la șold și la umeri. Ea a reușit să se ridice și a fost condusă la spitalul din imediata apropiere. Din constatările medicilor, a fost rănită ușor și are contuzii. Un echipaj de poliție a făcut cercetări la fața locului. Atât șoferița, cât și victima, au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că niciuna nu consumase băuturi alcoolice”, arată Gherlainfo.ro.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=VwNOo6e6Da4″ /]

Video – Gherla Info

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.