20.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

VIDEO: Un cetăţean de onoare din Bistriţa, cântând pe pârtie, la săniuş…!

Savuros şi emoţionant: unul dintre tinerii cetăţeni de onoare ai Bistriţei a stârnit admiraţia şi amuzamentul tuturor – la săniuş, cântând cuceritor în timp ce aluneca pe pârtie…! „Simply great!”, admite unul dintre comentatori.

După ce ne-a cucerit în doar câteva secunde, cu o colindă de Crăciun – tenorul Ştefan Pop, cetăţean de onoare al Bistriţei încă din 2015, revine cu un nou videoclip – extrem de amuzant, tonic şi cuceritor. A fost întâmpinat cu sute de aprecieri şi hohote de râs, iar comentatorii nu au ezitat să-i transmită încurajarea şi admiraţia lor.

Frumoasă este iarna, frumoasă copilăria… vrednic de ele… copilul!”, remarcă unul dintre comentatori.

Într-un peisaj de basm, coborând în viteză şi bucurându-se de săniuş şi zăpadă, tenorul Ştefan Pop cântă cuceritor primele versuri din celebrul O sole mio. Şi recunoaşte, de altfel, că este vorba pur şi simplu despre magia iernii în România:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefanpop.official%2Fvideos%2F221345908795617%2F&show_text=0&width=476″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.