9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO: Un cetăţean de onoare din Bistriţa, cântând pe pârtie, la săniuş…!

Savuros şi emoţionant: unul dintre tinerii cetăţeni de onoare ai Bistriţei a stârnit admiraţia şi amuzamentul tuturor – la săniuş, cântând cuceritor în timp ce aluneca pe pârtie…! „Simply great!”, admite unul dintre comentatori.

După ce ne-a cucerit în doar câteva secunde, cu o colindă de Crăciun – tenorul Ştefan Pop, cetăţean de onoare al Bistriţei încă din 2015, revine cu un nou videoclip – extrem de amuzant, tonic şi cuceritor. A fost întâmpinat cu sute de aprecieri şi hohote de râs, iar comentatorii nu au ezitat să-i transmită încurajarea şi admiraţia lor.

Frumoasă este iarna, frumoasă copilăria… vrednic de ele… copilul!”, remarcă unul dintre comentatori.

Într-un peisaj de basm, coborând în viteză şi bucurându-se de săniuş şi zăpadă, tenorul Ştefan Pop cântă cuceritor primele versuri din celebrul O sole mio. Şi recunoaşte, de altfel, că este vorba pur şi simplu despre magia iernii în România:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefanpop.official%2Fvideos%2F221345908795617%2F&show_text=0&width=476″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...